quarantaine regels contact met besmet persoon

Volgens minister Ernst Kuipers gaat het nu razendsnel met de besmettingen en kan het aantal oplopen tot wel 100000 per dag. Maar de ziekenhuiscijfers zijn nog altijd gunstig.


Nieuwe Beslisboom Meer Maatregelen Voor Kinderen Versie 2 December 2021

Uw huisgenoot met corona is thuis in isolatie gegaan en blijft op een eigen kamer.

. Dit zijn de regels voor de situaties die het meest voorkomen. Als u op dag 5 negatief getest. Tot en met gisteren. Dat willen werkgevers- en ondernemersorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland.

U en uw huisgenoot hebben geen contact. In dit geval gaat u 10 dagen in quarantaine. Ook de GGD weet het niet altijd De nieuwe quarantaineregels leiden tot vragen en verwarring bij mensen die in contact zijn geweest met een besmet persoon. DEN HAAG ANP - Werknemers die in contact zijn geweest met een besmet persoon maar negatief getest zijn op het coronavirus en geen klachten hebben moeten gewoon naar hun werk kunnen.

Wel of niet in quarantaine na contact met een besmet persoon. U telt 10 dagen vanaf de dag dat u het laatst contact heeft gehad met uw huisgenoot. Zelfs de GGD weet niet welke regels er nu precies gelden omdat de richtlijnen nog niet zijn uitgewerkt. De regels voor quarantaine moeten volgens de organisaties zo verruimd worden.


Corona Update Nieuwe Quarantaine En Testregels Attentia


Corona Update Nieuwe Quarantaine En Testregels Attentia


Isolatie En Quarantaine Zorg En Gezondheid


Isolatie En Quarantaine Zorg En Gezondheid


Corona Actieplan Als Een Medewerker Besmet Is In Uw Onderneming

Komentar

Postingan populer dari blog ini

About You

E Naira App

Coldplay Guadalajara 2020